Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don abusivo Songtekst: sin ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don abusivo - sin ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sin ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don abusivo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don abusivo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sin ti .

Origineel

He had an unfamiliar face Complete life in disarray A simple man, power drunk No worries of living, no more anything Deep inside I've seen it rise Actions progress to no end Mirror, mirror please look inside Do you see the reasons that we sin Not one to be forgot Spoiled rotten, so they say Once burned, forever marked Hurt by just a few but so many have to pay Pressure coming down Down on me, gonna break Broken fingernails Digging in, scratch my face Nervous, like a cat Gonna jump through my skin Shadows on the wall Stretching out, grope for me Reasons, deep in me Let me be Let me bleed Set me free The reasons that we sin

 

Vertaling

Hij had een onbekend gezicht Een compleet leven in wanorde Een eenvoudige man, dronken van macht Geen zorgen meer om het leven, niets meer Diep van binnen heb ik het zien opkomen Acties vorderen naar geen einde Spiegel, spiegel kijk alsjeblieft naar binnen Zie je de redenen waarom we zondigen? Niet één om te vergeten Rot verwend, zeggen ze. Eens verbrand, voor altijd getekend Gekwetst door slechts enkelen, maar zo velen moeten boeten. Druk komt naar beneden Neer op mij, zal breken Gebroken vingernagels. Graven in, krabben in mijn gezicht Nerveus, als een kat Springt door mijn huid Schaduwen op de muur Zich uitstrekkend, tastend naar mij Redenen, diep in mij Laat me zijn Laat me bloeden Laat me vrij De redenen dat we zondigen