Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Don Besig Songtekst: As Long As I Have The Music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Don Besig - As Long As I Have The Music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van As Long As I Have The Music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Don Besig! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Don Besig en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals As Long As I Have The Music .

Origineel

When the world seems far beyond me And I have no place to go, When my life seems cold and empty And I feel I'm all alone, Then a song that I remember Helps to ease my troubled mind And I find the strength within me To reach out just one more time. For as long as I have music, As long as there's a song for me to sing, I can find my way; I can see a brighter day. The music in my life will set my spirit free! When the road is dark and lonely, And I feel I want to cry, When the dreams I keep inside me Seem to fade and almost die, Then I call upon my music And it helps to dry my tears, And I know that I can make it. I'll go on, despite my fears. For as long as I have music, As long as there's a song for me to sing, I can find my way; I can see a brighter day. The music in my life will set my spirit free! Set it free!

 

Vertaling

Als de wereld lijkt ver voorbij me En ik heb geen plaats om te gaan, Toen mijn leven lijkt koud en leeg En ik voel dat ik ben helemaal alleen, Dan is een lied dat ik me herinner Helpt om mijn onrustige geest te verlichten En ik vind de kracht in mij Om uit te reiken gewoon nog een keer. Zolang ik heb muziek, Zolang er is een lied voor mij om te zingen, Ik kan mijn weg te vinden; Ik kan een betere dag te zien. De muziek in mijn leven zal Mijn Geest vrij! Als de weg is donker en eenzaam, En ik voel dat ik wil huilen, Wanneer de dromen Ik blijf in mij Lijken te vervagen en bijna sterven, Dan roep ik mijn muziek En het helpt om mijn tranen te drogen, En ik weet dat ik het kan maken. Ik zal doorgaan, ondanks mijn angsten. Zolang ik heb muziek, Zolang er is een lied voor mij om te zingen, Ik kan mijn weg te vinden; Ik kan een betere dag te zien. De muziek in mijn leven zal Mijn Geest vrij! Laat het vrij!