Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don omar Songtekst: dutty love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don omar - dutty love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dutty love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don omar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don omar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dutty love .

Origineel

Jure que no volvería a sucederme de nuevo Volvió a pasar Que cupido no volvería a enredarme en su juego Y aquí ahora estas Hablando de amar Hablando de amar Tu tienes algo inusual que aun no lo descifro Pero alteras mis sentidos Otros amores del pasado me han dejado diabetica Y no puedo ser dulce contigo Le temo a que tu y cupido me vendan un sueño Y falle de nuevo A que hoy estés conmigo y mañana con tu dueña Si me vuelve a pasar me muero Oh oh oh uoh Me gustas pero tengo miedo de fallar en el amor Oh oh oh uoh Me gustas pero tengo miedo de fallar en el amor Yo a cupido no le creo pero en tus ojos veo esa actitud Que te hizo confiar? El pasado a sido duro pero casi estoy seguro que princesa tu Lo puedo cambiar Con la forma en la que sexy me bailas Y lo rico que tus labios me besan A tu lado se me pasan las horas Lejos de ti no sales de mi cabeza Con la forma en la que sexy me bailas Y lo rico que tus labios me besan A tu lado se me pasan las horas Lejos de ti no sales de mi cabeza Oh oh oh oh oh You drive me crazy mama Oh oh oh oh oh Me gustas nena Oh oh oh oh oh You drive me crazy mama Oh oh oh oh oh Y no t lo puedo negar Y yo que prometí que al amor no le creería más Y aquí ahora estas Me la paso pensando en ti todos los días Hablando de amar Y yo que caminaba solo en el mundo, sin rumbo Y aquí ahora estas Y ahora aquí estas tu devuélveme la luz Hablando de amar Jure que no volvería a sucederme de nuevo Volvió a pasar Que cupido no volvería a enredarme en su juego Y aquí ahora estas Hablando de amar Hablando de amar Tu tienes algo y no se que aun no lo descifro Pero alteras mis sentidos Otros amores del pasado me han dejado diabetica Y no puedo ser dulce contigo Le temo a que tu y cupido me vendan un sueño Y falle de nuevo A que hoy estés conmigo y mañana con tu dueña Si me vuelve a pasar me muero Oh oh oh uoh Me gustas pero tengo miedo de fallar en el amor Oh oh oh uoh Me gustas pero tengo miedo de fallar en el amor Con la forma en la que sexy me bailas Y lo rico que tus labios me besan A tu lado se me pasan las horas Lejos de ti no sales de mi cabeza Con la forma en la que sexy me bailas Y lo rico que tus labios me besan A tu lado se me pasan las horas Lejos de ti no sales de mi cabeza Oh oh oh oh oh You drive me crazy mama Oh oh oh oh oh Me gustas nena Oh oh oh oh oh You drive me crazy mama Oh oh oh oh oh Y no te lo puedo negar

 

Vertaling

Ik zwoer dat het me nooit meer zou overkomen Het is weer gebeurd Die cupido zou me nooit verstrikken in zijn spel En hier ben je nu Praten over liefhebben Praten over liefhebben Je hebt iets ongewoons dat ik nog steeds niet kan achterhalen Maar je verandert mijn zintuigen Andere liefdes uit het verleden hebben mij diabetisch gemaakt En ik kan niet lief met je zijn Ik ben bang dat jij en Cupido me een droom zullen verkopen En ik faalde opnieuw Dat je vandaag en morgen bij mij bent met je baas Als het weer gebeurt, sterf ik Oh oh oh uoh Ik vind je leuk, maar ik ben bang om niet verliefd te worden Oh oh oh uoh Ik vind je leuk, maar ik ben bang om niet verliefd te worden Ik geloof cupido niet, maar in jouw ogen zie ik die houding Waarom vertrouwde je? Het verleden was moeilijk, maar ik weet bijna zeker dat je prinses bent Ik kan het veranderen Met de manier waarop je sexy op me danst En hoe rijk je lippen me kussen De uren gaan aan je zijde voorbij Als je niet bij je bent, verlaat je mijn hoofd niet Met de manier waarop je sexy op me danst En hoe rijk je lippen me kussen De uren gaan aan je zijde voorbij Als je niet bij je bent, verlaat je mijn hoofd niet Oh Oh oh oh oh Je maakt me gek mama Oh Oh oh oh oh Ik vind je leuk schat Oh Oh oh oh oh Je maakt me gek mama Oh Oh oh oh oh En ik kan het niet ontkennen En ik die beloofde dat ik de liefde niet meer zou geloven En hier ben je nu Ik blijf elke dag aan je denken Praten over liefhebben En ik die alleen in de wereld liep, doelloos En hier ben je nu En nu ben je er, geef me het licht terug Praten over liefhebben Ik zwoer dat het me nooit meer zou overkomen Het is weer gebeurd Die cupido zou me nooit verstrikken in zijn spel En hier ben je nu Praten over liefhebben Praten over liefhebben Je hebt iets en ik weet niet of ik het nog niet heb bedacht Maar je verandert mijn zintuigen Andere liefdes uit het verleden hebben mij diabetisch gemaakt En ik kan niet lief met je zijn Ik ben bang dat jij en Cupido me een droom zullen verkopen En ik faalde opnieuw Dat je vandaag en morgen bij mij bent met je baas Als het weer gebeurt, sterf ik Oh oh oh uoh Ik vind je leuk, maar ik ben bang om niet verliefd te worden Oh oh oh uoh Ik vind je leuk, maar ik ben bang om niet verliefd te worden Met de manier waarop je sexy op me danst En hoe rijk je lippen me kussen De uren gaan aan je zijde voorbij Als je niet bij je bent, verlaat je mijn hoofd niet Met de manier waarop je sexy op me danst En hoe rijk je lippen me kussen De uren gaan aan je zijde voorbij Als je niet bij je bent, verlaat je mijn hoofd niet Oh Oh oh oh oh Je maakt me gek mama Oh Oh oh oh oh Ik vind je leuk schat Oh Oh oh oh oh Je maakt me gek mama Oh Oh oh oh oh En ik kan je niet ontkennen