Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don omar Songtekst: myspace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don omar - myspace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van myspace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don omar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don omar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals myspace .

Origineel

(Yo te sigo buscando) W y yandel (Aja) Ya no s de ella ni por Myspace No s de ella No deja ni un mensaje de texto No s de ella. Ya no responde ni al telfono No s de ella Ser que se busco a otro No s de ella Ya no s de ella ni por Myspace No s de ella No deja ni un mensaje de texto No s de ella Ya no responde ni al telfono No s de ella Ser que se busco a otro No s de ella (Oye la historia) Me enamor de una mujerpletamente imaginaria Que con par de letras en mi corazn penetraba Y sin explicacin desapareci, jugando con mi corazn Ella se cambi hasta el nombre No me deja ni un mensaje Baby, hit me back, responde Jugando con mi corazn Ella se cambi hasta el nombre No me deja ni un mensaje Baby, hit me back, responde Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Ya no s de ella ni por Myspace No s de ella No deja ni un mensaje de texto No s de ella Ya no responde ni al telfono No s de ella Ser que se busco a otro No s de ella Ya no s de ella ni por MySpace No s de ella No deja ni un mensaje de texto No s de ella Ya no responde ni al telfono No s de ella Ser que se busco a otro No s de ella Dale enciende laputadora y se la autora De la pasin del deseo por varias horas Tentadora de cora', Wisin de noche llora El no verte el alma me perfora Y yo te sigo buscando y t no apareces Mi amor crece y crece Pero a veces sufre el que menos se lo merece Yo sigo aqu llorando por meses (Vuelve) Pa' que el sufrimiento cese Slo me queda una foto, yo da a da me agoto Lento troto con el corazn roto De mi vida tienes el control remoto (Y yo por ti borracho y loco) Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Que estoy enfermo de amor Enfermo de amor, enfermo de amor Oye, te estoy buscando, no te encuentro! Nunca pude decirte de frente, lo mucho que me gustas W con Yande, el rey, Don Omar Nuevamente haciendo historia, marcando la historia Bsico, Wisin y Yandel, el do de la historia, el rey, sencillo Acostmbrate a vivir detrs de las sombras De objetivos tan imponenteso nosotros Esto es el Armageddon edition Los reyes, W, W y Yandel, W y Yandel, el rey, W y Yandel Jams pienses hacerlo, nios, les rendamos Que lo escuchado no lo practiquen en sus hogares No les va a salir

 

Vertaling

(Ik blijf je zoeken) W en yandel (AHA) Ik weet niets meer van haar of Myspace Ik weet niets over haar Laat geen sms achter Ik weet niets over haar. De telefoon niet meer beantwoorden Ik weet niets over haar Omdat ik op zoek ben naar een ander Ik weet niets over haar Ik weet niets meer van haar of Myspace Ik weet niets over haar Laat geen sms achter Ik weet niets over haar De telefoon niet meer beantwoorden Ik weet niets over haar Omdat ik op zoek ben naar een ander Ik weet niets over haar (Hoor het verhaal) Ik werd verliefd op een volledig denkbeeldige vrouw Dat met een paar letters mijn hart doordrong En zonder uitleg verdween hij, spelend met mijn hart Ze werd veranderd in de naam Laat geen bericht achter Baby sloeg me terug antwoord Spelen met mijn hart Ze werd veranderd in de naam Laat geen bericht achter Baby sloeg me terug antwoord Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Ik weet niets meer van haar of Myspace Ik weet niets over haar Laat geen sms achter Ik weet niets over haar De telefoon niet meer beantwoorden Ik weet niets over haar Omdat ik op zoek ben naar een ander Ik weet niets over haar Ik weet niets over haar of MySpace Ik weet niets over haar Laat geen sms achter Ik weet niets over haar De telefoon niet meer beantwoorden Ik weet niets over haar Omdat ik op zoek ben naar een ander Ik weet niets over haar Dale zet de computer en de auteur aan Vanuit de passie van verlangen enkele uren Temptress of heart ', huilt Wisin van de nacht Je ziel niet zien, doorboort me En ik blijf naar je zoeken en je komt niet opdagen Mijn liefde groeit en groeit Maar soms lijdt degene die het verdient het minst Ik huil hier nog maandenlang (Geeft terug) Zodat het lijden ophoudt Ik heb nog maar één foto over, dag na dag raak ik op Langzaam joggen met een gebroken hart Je hebt de afstandsbediening van mijn leven (En ik voor jou dronken en gek) Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Dat ik de liefde beu ben Ziek van liefde, ziek van liefde Hey, ik zoek je, ik kan je niet vinden! Ik zou je nooit direct kunnen vertellen hoeveel ik je leuk vind W met Yande, de koning, Don Omar Wederom geschiedenis schrijven, geschiedenis markeren Basic, Wisin en Yandel, de geschiedenis, de koning, simpel Wen aan het leven achter de schaduw Met zulke indrukwekkende doelen Dit is de Armageddon-editie Kings, W, W en Yandel, W en Yandel, King, W en Yandel Denk er nooit over na, kinderen, we geven ze Dat wat wordt gehoord, wordt niet thuis beoefend Het komt er niet uit