Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don stiernberg Songtekst: my one and only love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don stiernberg - my one and only love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my one and only love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don stiernberg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don stiernberg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my one and only love .

Origineel

The very thought of you makes my heart sing Like an April breeze on the wings of spring, And you appear in all your splendor, My one and only love. The shadows fall and spread their mystic charms In the hush of night while you're in my arms. I feel your lips, so warm and tender, My one and only love. The touch of your hand is like heaven, A heaven that I've never known. The blush on your cheek whenever I speak Tells me that you are my own. You fill my eager heart with such desire. Ev'ry kiss you give sets my soul on fire. I give myself in sweet surrender, My one and only love.

 

Vertaling

Alleen al de gedachte aan jou laat mijn hart zingen als een aprilbriesje op de vleugels van de lente, en jij verschijnt in al je pracht, Mijn enige en echte liefde. De schaduwen vallen en verspreiden hun mystieke charmes In de stilte van de nacht terwijl je in mijn armen bent. Ik voel je lippen, zo warm en teder, Mijn enige en echte liefde. De aanraking van je hand is als de hemel, Een hemel die ik nooit heb gekend. De blos op je wangen wanneer ik praat Vertelt me dat je van mij bent. Je vult mijn hart met zo'n verlangen. Elke kus die je geeft zet mijn ziel in vuur en vlam. Ik geef mezelf in zoete overgave, Mijn enige en echte liefde.