Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don t look down Songtekst: start the show

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don t look down - start the show ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van start the show? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don t look down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don t look down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals start the show .

Origineel

Life isn't funny when your working yourself out Get in or get out I'm standing by myself In your room, It's so crowded Just let me out: Just let me out Been through it a thousand times before (Been through it a thousand times before) I won't regret this anymore [Chorus:] All the songs have been sung All the wrongs have been done Time now for Me to go Time now for Start the show Last Night I had a dream that I did not wake up I lied in bed all night until my eyes would shut I dreamed of you (I dreamed of you [x3]) But I'm so different from the person that you once knew Just let me out Been through it a thousand times before (Been through it a thousand times before) I won't regret this anymore [Chorus] Start The Show!!.. Been through it a thousand times before (Been through it a thousand times before) I won't regret this anymore [Chorus] Start The Show!!

 

Vertaling

Het leven is niet grappig als je jezelf uitwerkt Stap in of stap uit I'm standing by myself In je kamer, het is zo druk Laat me er gewoon uit: Just let me out Been through it a thousand times before (Heb het al duizend keer eerder meegemaakt) Ik zal er geen spijt meer van hebben [Refrein:] All the songs have been sung Al het kwaad is geschied Tijd nu voor Me to go Tijd nu voor Start the show Afgelopen nacht had ik een droom die ik niet wakker kreeg. Ik lag de hele nacht in bed tot mijn ogen dichtvielen Ik droomde van jou (ik droomde van jou [x3]) Maar ik ben zo anders dan de persoon die je ooit kende Just let me out Been through it a thousand times before (Heb het al duizend keer eerder meegemaakt) Ik zal er geen spijt meer van hebben [refrein] Start The Show!!.. Been through it a thousand times before (Heb het al duizend keer eerder meegemaakt) I won't regret this anymore [refrein] Start The Show!!