Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don t look down Songtekst: the beginning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don t look down - the beginning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the beginning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don t look down! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don t look down en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the beginning .

Origineel

I can't see you When I want to Away from me, is where you are It's different lives Different inside So close to me but yet so far So please Just tell me I'll see you Again... You're definitly, worth it to me Just know I'll be there if you fall I know I'm not him And I know I'm not in But he knows not what he has at all So please Just tell me I'll see you Again... Do you think it's luck That I found you Just a coincidence that I found 6 dates away But I'm on my way Am I ever comin back? No I'm never coming back Again... So please Just tell me I'll see you Again... So please Just tell me I'll see you Again...

 

Vertaling

Ik kan je niet zien Wanneer ik dat wil Weg van mij, is waar je bent Het zijn verschillende levens Verschillende binnenin Zo dicht bij me maar toch zo ver Dus alsjeblieft Zeg me gewoon dat ik je zal zien Opnieuw... Je bent het zeker, waard voor mij Weet dat ik er zal zijn als je valt Ik weet dat ik hem niet ben And I know I'm not in Maar hij weet helemaal niet wat hij heeft Dus alsjeblieft Zeg me gewoon dat ik je zal zien Nogmaals... Denk je dat het geluk is dat ik je gevonden heb Gewoon toeval dat ik 6 dates verder ben Maar ik ben op weg Kom ik ooit terug? Nee, ik kom nooit meer terug. Again... Dus alsjeblieft Zeg me gewoon dat ik je weer zal zien Again... Dus alsjeblieft Zeg me gewoon I'll see you Again...