Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don walker Songtekst: still the same

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don walker - still the same ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still the same? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still the same .

Origineel

Though my face is scarred And my hair is gray Do you recognize me? Am I still the same One who loved you then And changed your name? Am I still the one that you blame Still the one who gave you pain? Still the one, am I still the same? Now you see me as I really am Do you still believe I am the man Who loved you way back then? Well, did you think that I'd come back again? What kinda guy do you think I am? Am I still the one? Am I still the same? Now we stand together On the judgment stairs Am I forgiven? But I ask who cares What's done is done I will bear the shame Yeah, I'm still the one that you can blame Still the one, it's me again I'm still the one, I'm still the same Yeah, I'm still the one that you can blame I'm still the one who let you go I'm still the one, I'm still the same

 

Vertaling

Al is mijn gezicht getekend en mijn haar grijs is Herken je me nog? Ben ik nog dezelfde Die toen van je hield En je naam veranderde? Ben ik nog steeds degene die je de schuld geeft Nog steeds degene die je pijn gaf? Nog steeds dezelfde, ben ik nog steeds dezelfde? Nu zie je me zoals ik echt ben Geloof je nog steeds dat ik de man ben die toen van je hield? Nou, dacht je dat ik terug zou komen? Wat voor man denk je dat ik ben? Ben ik nog steeds de ware? Ben ik nog steeds dezelfde? Nu staan we samen Op de trap des oordeels Ben ik vergeven? Maar ik vraag wie er om geeft Wat gebeurd is, is gebeurd Ik zal de schande dragen Ja, ik ben nog steeds degene die je de schuld kunt geven Nog steeds degene, ik ben het weer Ik ben nog steeds degene, ik ben nog steeds dezelfde Ja, ik ben nog steeds degene die je de schuld kunt geven Ik ben nog steeds degene die je liet gaan Ik ben nog steeds degene, ik ben nog steeds dezelfde