Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don williams Songtekst: mistakes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don williams - mistakes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mistakes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mistakes .

Origineel

People tell me, boy you're crazy Some people say that I'm nuts For trying to get back together with you baby They say that once is enough I should never have left you cause now I need you Sometimes it happens that way I come back like a fool who's believing No matter what they might say I don't want to hear another word Don't need your well thought out advice Though I thank you all for being kind I can make mistakes myself just fine I've got a good friend who knows my trouble he thinks I'm wasting my time He said go out and have some fun she's not the only one But I can't leave her behind So, I don't want to hear another word Don't need your well thought out advice Though I thank you all for being kind I can make mistakes myself just fine

 

Vertaling

Mensen zeggen me, jongen je bent gek Sommige mensen zeggen dat ik gek ben omdat ik weer bij je terug wil komen, schatje Ze zeggen dat één keer genoeg is Ik had je nooit moeten verlaten want nu heb ik je nodig Soms gebeurt het op die manier Ik kom terug als een dwaas die gelooft Het maakt niet uit wat ze zeggen Ik wil geen woord meer horen Ik heb jullie goed doordachte advies niet nodig Hoewel ik jullie allemaal bedank voor jullie goedheid Ik kan zelf prima fouten maken ik heb een goede vriend die mijn problemen kent hij denkt dat ik mijn tijd verdoe Hij zei ga uit en maak wat plezier ze is niet de enige maar ik kan haar niet achterlaten Dus, ik wil geen woord meer horen Ik heb jullie goed doordachte advies niet nodig Hoewel ik jullie allemaal bedank voor jullie goedheid Ik kan zelf prima fouten maken