Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don williams Songtekst: waiting for a train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don williams - waiting for a train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for a train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for a train .

Origineel

WRITER JIMMIE RODGERS All around the water tank Waitin' for a train A thousand miles away from home Sleepin' in the rain I walked up to a brakeman Just to give him a line of talk He says if you've got money boy I'll see that you don't walk Well I have'nt got a nickle Not a penny can I show Get off, get off you railroad bum And he slammed the boxcar door Well he put me off in Texas A state I dearly love The wide open spaces all around me The moon and the stars up above Nobody seems to want me Or to lend me a helping hand I'm on my way from 'Frisco Goin' back to Dixieland Oh my pocketbook is empty And my heart is full of pain I'm a thousand miles away from home Waitin' for a train

 

Vertaling

SCHRIJVER JIMMIE RODGERS Rond de watertank Wachtend op een trein Duizend mijl van huis Slapend in de regen liep ik naar een remmer toe Just to give him a line of talk Hij zegt, als je geld hebt jongen zal ik ervoor zorgen dat je niet wegloopt Nou ik heb geen stuiver Geen cent kan ik laten zien Ga weg, ga weg jij spoorweg zwerver En hij sloeg de deur van de wagon dicht Nou, hij zette me af in Texas Een staat waar ik zielsveel van hou De wijde open vlaktes overal om me heen De maan en de sterren daarboven Niemand lijkt me te willen Of me een helpende hand te geven Ik ben op weg van 'Frisco Goin' back to Dixieland Oh my pocketbook is empty And my heart is full of pain I'm a thousand miles away from home Waitin' for a train