Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: don williams Songtekst: you love me through it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: don williams - you love me through it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you love me through it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van don williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van don williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you love me through it all .

Origineel

Some days I seem so far away from where I want to be And the things that I've accomplished seem so small When I'm weary of the struggle and I feel I can't go You love me through it all Your love gives me a balance when I'm standing on the edge You keep me going when my dreams have stalled And you're always building bridges even when I'm building walls You love me through it all Sometimes I come home bragging bout the things I've done that day Like a thing that I'm on top and cannot fall And when I'm high on my successes thinking only of myself You love me through it all Through it all you're there to comfort me you keep my feet on solid ground I know that I can make it as long as you're around Your love gives me a balance

 

Vertaling

Sommige dagen lijk ik zo ver weg van waar ik wil zijn En de dingen die ik heb bereikt lijken zo klein Als ik moe ben van de strijd en ik voel dat ik niet kan gaan U houdt van mij door dit alles heen Uw liefde geeft me een evenwicht als ik op het randje sta U houdt me op de been wanneer mijn dromen zijn vastgelopen En U bouwt altijd bruggen, zelfs als ik muren bouw Je houdt van me door alles heen Soms kom ik thuis en schep op over de dingen die ik die dag heb gedaan Als een ding dat ik aan de top sta en niet kan vallen En als ik hoog van m'n successen sta en alleen aan mezelf denk You love me through it all Door alles heen ben je er om me te troosten je houdt mijn voeten op vaste grond Ik weet dat ik het kan maken zolang jij er bent Jouw liefde geeft me een balans