Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dona ivone lara Songtekst: castelo de ilusão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dona ivone lara - castelo de ilusão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van castelo de ilusão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dona ivone lara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dona ivone lara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals castelo de ilusão .

Origineel

Eu amei com sinceridade. Meu amor era de verdade. Sempre sonhei com a felicidade. Jamais pensei numa desilusão. Quanto sofri. Quanto vi desmoronar. O meu castelo de ilusão. Foi castigo eu não merecia. Iludiram o meu coração. Dos amores que eu tanto queria. Só me restou a saldade. E decepção. Mas quanto eu sofri

 

Vertaling

Ik hield met oprechtheid. Mijn liefde was waar. Ik droomde altijd van geluk. Ik heb nooit aan teleurstelling gedacht. Hoeveel ik heb geleden. Hoezeer ik mijn kasteel van illusie zag afbrokkelen Mijn kasteel van illusie. Het was een straf die ik niet verdiende. Ze bedrogen mijn hart Van de liefdes die ik zo graag wilde. Ik bleef achter met niets dan verdriet. En teleurstelling. Maar hoeveel ik geleden heb