Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donald fagen Songtekst: confide in me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donald fagen - confide in me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van confide in me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donald fagen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donald fagen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals confide in me .

Origineel

After the crash when you're Strolling thru the ruins alone Pick up the phone When you feel twisted, honey I'm listed Confide in me, confide in me Got no degree But I'm strong on tears and Careless hearts, brave new starts You know I'm a big fan and I got a program If you'll just confide in me We'll sit in my kitchen babe Drink lotsa coffee babe You'll begin just where you left off And you can tell how high You flew and how you fell And I'll make your landing soft My place is cute And it's kind of comfortable In a storm, safe and warm We'll throw open the nighttime And let in the sunshine If you'll just confide in me Just confide in me Yes I'm strong on careless hearts I'm strong on brave new starts Confide in me, I'll hold your hand Confide in me, I'll understand You say you've slipped Made a mistake Confide in me, for goodness sakes

 

Vertaling

Na de crash wanneer je alleen door de ruïnes loopt Pick up the phone When you feel twisted, honey I'm listed Neem me in vertrouwen, neem me in vertrouwen Ik heb geen diploma Maar ik ben sterk in tranen en Zorgeloze harten, dappere nieuwe beginnen Je weet dat ik een grote fan ben en Ik heb een programma Als je me gewoon in vertrouwen neemt We zullen in mijn keuken zitten, schat Veel koffie drinken, schat Je begint waar je gebleven was En je kunt vertellen hoe hoog je vloog en hoe je viel En ik zal je landing zacht maken My place is cute And it's kind of comfortable In een storm, veilig en warm We gooien de nacht open En laten de zonneschijn binnen If you'll just confide in me Neem me in vertrouwen Ja, ik ben sterk in zorgeloze harten Ik ben sterk in dappere nieuwe starts Vertrouw me toe, ik zal je hand vasthouden Vertrouw me toe, ik zal het begrijpen Je zegt dat je bent uitgegleden Een fout hebt gemaakt Vertrouw me, in hemelsnaam