Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donell jones Songtekst: back door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donell jones - back door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donell jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donell jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back door .

Origineel

[Verse 1:] I know you watching me but you got your man close by Give me a wink if you want time Usually he's getting of work about 9am (Shortie gone get it tonight) Another fantasy you can be Jill I'll be Jack I'm climbing up that hill from the back Don't worry baby I ain't fallen down just relax We only got a couple hours babye on [Chorus:] So many different positions so let's go Explore all the places on your body he won't know Get straight to the business but we keeping it real low When I'm finished you can sneak me out the backdoor Backdoor backdoor backdoor backdoor backdoor When I'm done girl I'm out the backdoor Backdoor backdoor When I'm finished you can sneak me out the backdoor [Verse 2:] Oow you're looking delicious baby With a sex game so hot Like when I'm bouncing you on top I'm bout to catch a wave in your ocean don't stop Let me work on that body tonight I gotta give you some time to breathe Cause I done hit you with a multiple O don't fall asleep unless you locking the backdoor Oow my business is finished here I gotta roll [Chorus:] So many different positions so let's go Explore all the places on your body he won't know Get straight to the business but we keeping it real low When I'm finished you can sneak me out the backdoor Backdoor backdoor backdoor backdoor backdoor Out the backdoor, out the backdoor Backdoor backdoor When I'm finished you can sneak me out the backdoor [Bridge:] He ain't even suspicious but I know it will break his heart That I'm sneaking in his back door He working 24/7 while his woman need lovin' I'm sneaking in the backdoor Maybe he's out with the crew with no time for you While I'm sneaking in the backdoor I hope listening fellas get it together Cause I'll always be there for her sneaking in your backdoor [Chorus: /w adlibs] So many different positions so let's go Explore all the places on your body he won't know Get straight to the business but we keeping it real low When I'm finished you can sneak me out the backdoor Backdoor backdoor backdoor backdoor backdoor Sneakin' out the backdoor, creepin' out your backdoor Backdoor backdoor When I'm finished you can sneak me out the backdoor

 

Vertaling

[Vers 1:] Ik weet dat je naar me kijkt, maar je hebt je man dichtbij Geef me een knipoog als je tijd wilt Meestal begint hij rond 9 uur aan het werk (Shortie is het vanavond gaan halen) Een andere fantasie die jij kunt zijn, Jill, ik ben Jack Ik klim die heuvel vanaf de achterkant op Maak je geen zorgen schat, ik ben niet gevallen, ontspan gewoon We hebben maar een paar uur schat gekregen [Refrein:] Zoveel verschillende posities, dus laten we gaan Verken alle plaatsen op je lichaam die hij niet kent Ga direct naar het bedrijf, maar we houden het heel laag Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen Achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur Als ik klaar ben, ben ik de achterdeur uit Achterdeur achterdeur Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen [Vers 2:] Oow je ziet er heerlijk uit schat Met een seksspel dat zo heet is Zoals wanneer ik je bovenop stuiter Ik ga een golf in je oceaan vangen, stop niet Laat me vanavond aan dat lichaam werken Ik moet je wat tijd geven om te ademen Omdat ik je met een veelvoud heb geraakt Val niet in slaap tenzij je de achterdeur op slot doet Oow, mijn zaken zijn hier afgerond, ik moet gaan [Refrein:] Zoveel verschillende posities, dus laten we gaan Verken alle plaatsen op je lichaam die hij niet kent Ga direct naar het bedrijf, maar we houden het heel laag Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen Achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur De achterdeur uit, de achterdeur uit Achterdeur achterdeur Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen [Brug:] Hij is niet eens achterdochtig, maar ik weet dat het zijn hart zal breken Dat ik sluip in zijn achterdeur Hij werkt 24/7 terwijl zijn vrouw liefde nodig heeft Ik sluip door de achterdeur Misschien is hij bij de bemanning zonder tijd voor jou Terwijl ik sluip door de achterdeur Ik hoop dat luisteraars het bij elkaar krijgen Want ik zal er altijd voor haar zijn als ze in je achterdeur sluipt [Refrein: / w adlibs] Zoveel verschillende posities, dus laten we gaan Verken alle plaatsen op je lichaam die hij niet kent Ga direct naar het bedrijf, maar we houden het heel laag Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen Achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur achterdeur Sluipen door de achterdeur, kruipen door je achterdeur Achterdeur achterdeur Als ik klaar ben, kun je me de achterdeur uit sluipen