Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donell jones Songtekst: cuttin me off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donell jones - cuttin me off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuttin me off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donell jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donell jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuttin me off .

Origineel

Intro] Oh yeah ooh Let me talk to you girl [Verse 1] Saturday night, told you where I'd be I'd be chillin' with my boys at the... won't you let me finish How your girl gon' tell you she saw me with some trick But ain't told you she been trying to get with... girl let me finish I been trying to tell you for a while But you never let me get what I'm trying to say out (ooh) I always listen to what you got to say But for a change won't you shut up let me explain [Chorus] (I will tell you) I will tell you exactly where I was but you Keep cut, cuttin' me off (Baby I will tell you) I will tell you exactly who I was with but you Keep cut, cuttin' me off I tell you she's a liar, I got a solid alibi Was no late night thong show At my spot last night ('Cause without you) 'Cause without you girl I'm lost I would say But you keep cut cut cuttin' me cut cuttin' me off [Verse 2] Gave you your turn you done said a mouth-full Now I'm gon' speak my mind and you gon' let me finish Girl I promise that I'll tell you the truth, the whole truth Let me finish, let me finish, let me finish I been trying to tell you for a while But you never let me get what I'm trying to say out I always listen to what you got to say But for a change, won't you shut up let me explain [Chorus] (I will tell you) I will tell you exactly where I was but you Keep cut cuttin' me off (Baby I will tell you) I will tell you exactly who I was with but you Cut cuttin' me off I tell you she's a liar, I got a solid alibi Was no late night thong show At my spot last night ('Cause without you) 'Cause without you girl I'm lost I would say But you keep cut cut cuttin' me cut cuttin' me off [Bridge] Girl there ain't gon' be no fights (no more) I don't want to raise my voice (that's for sure) It don't need to go this way (so baby just STOP) And listen to me when i say [Chorus] (I will tell you) I will tell you exactly where I was but you Keep cut cuttin' me off (Baby I will tell you) I will tell you exactly who I was with but you Cut cuttin' me off I tell you she's a liar, I got a solid alibi Wasn't no late night thong show At my spot last night ('Cause without you) 'Cause without you girl I'm lost I would say But you keep cut cut cuttin' me cut cuttin' me off [Repeat 'til end] Cuttin' me cuttin' me keep cuttin' me off Keep cuttin' me cuttin' me keep cuttin' me off And you never pay attention Damn you dont listen Shut up girl 'cause you know i love you girl

 

Vertaling

Intro] Oh ja ooh Laat me met je praten meisje [Vers 1] Ik heb je zaterdagavond verteld waar ik zou zijn Ik zou chillen met mijn jongens in de ... laat je me niet afmaken Hoe je meisje je vertelt dat ze me met een of andere truc heeft gezien Maar ik heb je niet verteld dat ze probeerde met haar om te gaan, meisje, laat me het afmaken Ik probeer het je al een tijdje te vertellen Maar je laat me nooit begrijpen wat ik probeer te zeggen (ooh) Ik luister altijd naar wat je te zeggen hebt Maar voor de verandering wil je niet zwijgen, laat het me uitleggen [Refrein] (Ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen waar ik was, behalve jij Blijf knippen, snij me af (Baby, ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen met wie ik was, behalve jij Blijf knippen, snij me af Ik zeg je dat ze een leugenaar is, ik heb een solide alibi Was geen string-show op de late avond Op mijn plek gisteravond (Zonder jou) Want zonder jou meisje ben ik verloren zou ik zeggen Maar je blijft me afknippen terwijl je me afsnijdt [Vers 2] Gaf je de beurt dat je klaar bent, zei een mond vol Nu ga ik 'mijn mening uitspreken en jij' laat me het afmaken Meisje, ik beloof je dat ik je de waarheid zal vertellen, de hele waarheid Laat me afmaken, laat me afmaken, laat me afmaken Ik probeer het je al een tijdje te vertellen Maar je laat me nooit begrijpen wat ik probeer te zeggen Ik luister altijd naar wat je te zeggen hebt Maar voor de verandering, zal je niet Shut up laat het me uitleggen [Refrein] (Ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen waar ik was, behalve jij Blijf me afsnijden (Baby, ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen met wie ik was, behalve jij Snijd me af Ik zeg je dat ze een leugenaar is, ik heb een solide alibi Was geen string-show op de late avond Op mijn plek gisteravond (Zonder jou) Want zonder jou meisje ben ik verloren zou ik zeggen Maar je blijft me afknippen terwijl je me afsnijdt [Brug] Meisje, er zullen geen gevechten zijn (niet meer) Ik wil mijn stem niet verheffen (dat is zeker) Het hoeft niet zo te gaan (dus schat STOP gewoon) En luister naar me als ik zeg [Refrein] (Ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen waar ik was, behalve jij Blijf me afsnijden (Baby, ik zal het je vertellen) Ik zal je precies vertellen met wie ik was, behalve jij Snijd me af Ik zeg je dat ze een leugenaar is, ik heb een solide alibi Het was geen string-show op de late avond Gisteravond op mijn plek (Zonder jou) Want zonder jou meisje ben ik verloren zou ik zeggen Maar je blijft me afknippen terwijl je me afsnijdt [Herhaal tot het einde] Cuttin' me cuttin' me houden cuttin' me off Blijf me afknippen, hou me af, hou me af En je let nooit op Verdomme, je luistert niet Zwijg meisje, want je weet dat ik van je hou, meisje