Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donell jones Songtekst: natural thang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donell jones - natural thang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van natural thang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donell jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donell jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals natural thang .

Origineel

It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right You know that I want your love tonight 'Cause the feeling's oh so right So take off your coat and settle down 'Cause the time is now to move around Every little fantasy Girl, you got it with me And if real love is what you want Then you gottae and get me on... Every day, every night (ohoohoh) I long to have near me all the time (All the time) Give me a chance to give you my love (Give you my love) Everything will be all right But you gotta keep me satisfied (yeeeah) It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right Turn off the lights and unplug the phone Boomin' O'Jays as we get it on Girl, you know, that I've been waiting patiently (patiently) I've been imaging thangs That we can do You just gotta give me a chance To make sweet love, make sweet love to you. Every day, every night (ohoohoh) I long to have near me all the time (All the time) Give me a chance to give you my love (Give you my love) Everything will be all right But you gotta keep me satisfied (yeeeah) It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right It's not a natural thang if we can't do it Come on and let's get to it tonight The feeling's oh so right Break it down...

 

Vertaling

Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Je weet dat ik vanavond je liefde wil Omdat het gevoel zo goed is Dus trek je jas uit en ga zitten Omdat het nu tijd is om te bewegen Elke kleine fantasie Meisje, je hebt het bij me En als echte liefde is wat je wilt Dan gottae en krijg me op ... Elke dag, elke nacht (ohoohoh) Ik verlang ernaar om altijd bij me te zijn (de hele tijd) Geef me een kans om je mijn liefde te geven (geef je mijn liefde) Alles komt goed Maar je moet me tevreden houden (ja) Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Doe het licht uit en haal de stekker uit het stopcontact Boomin 'O'Jays als we beginnen Meisje, weet je, ik heb geduldig (geduldig) gewacht Ik heb dingen in beeld gebracht Dat kunnen we doen Je moet me gewoon een kans geven Om zoete liefde te bedrijven, maak zoete liefde met jou. Elke dag, elke nacht (ohoohoh) Ik verlang ernaar om altijd bij me te zijn (de hele tijd) Geef me een kans om je mijn liefde te geven (geef je mijn liefde) Alles komt goed Maar je moet me tevreden houden (ja) Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Het is geen natuurlijke zaak als we het niet kunnen Kom op en laten we er vanavond op ingaan Het gevoel is zo goed Breek het af ...