Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donkey punch Songtekst: east coast girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donkey punch - east coast girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van east coast girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donkey punch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donkey punch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals east coast girl .

Origineel

She says soda and i say pop I'm all about cheese and she's definitely not She's salt water taffy and herbal tea And i'm beef jerky and black coffee But that's ok I hit it off anyway with my east coast girl woa-oh she rocks my world, yea-ah I think surfing would make me sore But i wanna build sandcastles on the Jersey shore With my east coast girl She drinks woodchuck and i drink beer She hunts for sandcrabs and i hunt deer She's never even been under arrest And i'm a criminal from the mid-west But that's alright I still love to talk all night With my east coast girl It's her slight accent that i adore And things are much clearer now than they were before And she's so much more PC than me She thinks that euchre's wack Won't you go visit DC with me Or would you rather play blackjack I've never even been to new york city I don't know why Oh please let me be your midwest guy

 

Vertaling

Zij zegt soda en ik zeg pop Ik ben helemaal voor kaas en zij zeker niet Zij is zout water taffy en kruidenthee En ik ben beef jerky en zwarte koffie Maar dat is niet erg. I hit it off anyway with my east coast girl woa-oh she rocks my world, yea-ah Ik denk dat surfen me pijnlijk zou maken But I wanna build sandcastles on the Jersey shore Met mijn oostkust meisje She drinks woodchuck and i drink beer Zij jaagt op zandkrabben en ik op herten Zij is zelfs nog nooit gearresteerd geweest En ik ben een crimineel uit het mid-westen But that's alright Ik hou er nog steeds van om de hele nacht te praten With my east coast girl Het is haar lichte accent waar ik van hou En dingen zijn nu veel duidelijker dan ze eerst waren En ze is zo veel meer PC dan ik Ze denkt dat euchre's wack is Wil je niet met mij naar DC gaan Of speel je liever blackjack Ik ben zelfs nog nooit in New York geweest. Ik weet niet waarom. Oh alsjeblieft laat me je Midwest man zijn