Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donkeyboy Songtekst: promise kept

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donkeyboy - promise kept ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van promise kept? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donkeyboy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donkeyboy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals promise kept .

Origineel

Compensation for what I've done Well I don't know if that is what you want It's getting difficult to breath But I keep my head held high Will I be myself again? Will my heart beat in the end? Should you find life OK? Always on time control With you Everything plays along Can you please forgive me Now that I know I've been wrong Alone I cannot conquer the earth Alone I cannot conquer the earth Should you find life OK? Always on time control With you Everything plays along Should you find life OK? Always on time control With you Everything plays along

 

Vertaling

Compensatie voor wat ik heb gedaan. Nou, ik weet niet of dat is wat je wilt. Het wordt moeilijk om te ademen Maar ik hou mijn hoofd hoog Zal ik mezelf weer zijn? Zal mijn hart op het einde kloppen? Moet je het leven OK vinden? Altijd op tijd controle Met jou Speelt alles mee Kun je me alsjeblieft vergeven Nu ik weet dat ik fout ben geweest Alleen kan ik de aarde niet veroveren Alleen kan ik de aarde niet veroveren Moet je het leven OK vinden? Altijd de tijd onder controle Met jou Alles speelt mee Moet je het leven OK vinden? Altijd de tijd onder controle Met jou Alles speelt mee