Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donna Songtekst: el shaddai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donna - el shaddai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van el shaddai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals el shaddai .

Origineel

There is a joy in the journey, There's a light we can love on the way. There is a wonder and wildness to life, And freedom for those who obey. All those who seek it shall find it, A pardon for all who believe. Hope for the hopeless and sight for the blind To all who've been born of the Spirit And who share incarnation with him; Who belong to eternity, stranded in time, And weary of struggling with sin. Forget not the hope That's before you, And never stop counting the cost. Remember the hopelessness when you were lost?

 

Vertaling

Er is een vreugde in de reis, Er is een licht dat we kunnen liefhebben op de weg. Er is een wonder en wildheid in het leven, En vrijheid voor hen die gehoorzamen. Allen die het zoeken zullen het vinden, Een pardon voor allen die geloven. Hoop voor de hopelozen en zicht voor de blinden Voor allen die uit de Geest geboren zijn En die de incarnatie met Hem delen; Die behoren tot de eeuwigheid, gestrand in de tijd, En moe zijn van het worstelen met de zonde. Vergeet de hoop niet Die voor u ligt, En stop nooit met het tellen van de kosten. Herinner je de hopeloosheid toen je verloren was?