Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donna fargo Songtekst: don t be angry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donna fargo - don t be angry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t be angry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donna fargo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donna fargo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t be angry .

Origineel

Don't be angry with me, you darling If I fail to understand All your little whims and wishes all the time Just remember, I'm kind of dumb I guess like any foolish girl And my head stays sorta foggy 'cause you're mine Now I recall the first time That you flirted with me, dear And you jokingly said, "Come and be my bride" But now the time has turned the pages Why, it's the sweetest joke on earth But I have you here forever by my side And maybe someday you're gonna hurt me Well, I've been hurt in love before Only God can know and time alone will tell But in the mean time, well, I'll be loving you With all my heart and soul And pray God to let it last if it's his will So don't be angry with me, you darling If I fail to understand All your little whims and wishes all the time Just remember, I'm kind of dumb I guess like any foolish girl And my head stays sorta foggy 'cause you're mine Yes, my head stays sorta foggy 'cause you're mine

 

Vertaling

Wees niet boos op me, schat Als ik niet begrijp Al je kleine grillen en wensen de hele tijd Denk eraan, ik ben een beetje dom Ik denk zoals elk dwaas meisje En mijn hoofd blijft een beetje wazig omdat jij van mij bent Nu herinner ik me de eerste keer Dat je met me flirtte, schat En je gekscherend zei, "Kom en wees mijn bruid" Maar nu heeft de tijd de bladzijden omgeslagen Waarom, het is de liefste grap op aarde Maar ik heb je hier voor altijd aan mijn zijde En misschien ga je me op een dag pijn doen Nou, ik ben al eerder gekwetst in de liefde Alleen God kan het weten en de tijd alleen zal het leren Maar in de tussentijd, zal ik van je houden Met heel mijn hart en ziel En God bidden om het te laten duren als het Zijn wil is Dus wees niet boos op me, schat Als ik niet begrijp Al je kleine grillen en wensen de hele tijd Onthoud gewoon dat ik een beetje dom ben Ik denk zoals elk dwaas meisje En mijn hoofd blijft een beetje wazig omdat jij van mij bent Ja, mijn hoofd blijft een beetje wazig, omdat jij van mij bent