Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donna summer Songtekst: with your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donna summer - with your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donna summer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donna summer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with your love .

Origineel

Lay your love all over me Fill me to the top Only you can set me free With your love, your love, your love With your love, your love; your love Got to cool this fire Make this burning stop You can take me higher With your love, your love, your love With your love, your love, your love Love, love, love... Won't you come to me tonight I'll open up the door Come and fill the night with light With your love, your love, your love With your love, your love, your love Since you came into my life I'm feeling so complete You made a woman out of me With your love, your love, your love With your love, your love, your love Love love love

 

Vertaling

Leg je liefde over me heen Vul me tot aan de top Alleen jij kunt me bevrijden Met uw liefde, uw liefde, uw liefde Met jouw liefde, jouw liefde, jouw liefde Got to cool this fire Laat dit branden stoppen Jij kunt me hoger brengen Met je liefde, je liefde, je liefde Met jouw liefde, jouw liefde, jouw liefde Liefde, liefde, liefde... Wil je vanavond niet bij me komen Ik zal de deur open doen Kom en vul de nacht met licht Met je liefde, je liefde, je liefde Met je liefde, je liefde, je liefde Sinds jij in mijn leven bent gekomen Ik voel me zo compleet Je hebt een vrouw van me gemaakt Met je liefde, je liefde, je liefde Met je liefde, je liefde, je liefde Liefde, liefde, liefde