Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Donna Taggart Songtekst: She Moved Through The Fair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Donna Taggart - She Moved Through The Fair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van She Moved Through The Fair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Donna Taggart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Donna Taggart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals She Moved Through The Fair .

Origineel

My young love said to me. My mother won't mind. And my father won't slight you. For your lack of kind. She stepped away from me. And this she did say. "It will not be long love Til our wedding day". She stepped away from me. And she moved through the fair. And fondly i watched her move here. And move there. And she went her way homeward. With one star awake. As the swan in the evening. Moved over the lake. Last night she came to me. My young love came in. So softly she entered. That her feet made no din. And she came close beside me. And this she did say. " It will not e long love Till our wedding day".

 

Vertaling

Mijn jonge liefde zei tegen mij. Mijn moeder zal het niet erg vinden. En mijn vader zal je niet lichten. Voor je gebrek aan soort. Ze stapte weg van mij. En dit zei ze. 'Het zal geen lange liefde zijn Tot onze trouwdag ". Ze stapte weg van mij. En ze verhuisde door de beurs. En fijn ik keek haar verhuizing hier. En ga daarheen. En ze ging haar weg naar huis. Met een ster wakker. Als de zwaan in de avond. Verplaatst over het meer. Gisteravond kwam ze naar mij toe. Mijn jonge liefde kwam binnen. Zo zacht ging ze binnen. Dat haar voeten geen diner maakten. En ze kwam dicht bij mij. En dit zei ze. 'Het zal mijn liefde niet verlangen Tot onze trouwdag ".