Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Donnie Sumner Songtekst: Lord I'm Coming Home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Donnie Sumner - Lord I'm Coming Home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lord I'm Coming Home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Donnie Sumner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Donnie Sumner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lord I'm Coming Home .

Origineel

I’ve wan-de-red far a-way from God; Now I’m com-ing home. The Paths of sin to long I’ve Trod; Lord I’m com-ing home. I’m tired of sin and Stray-ing Lord; Now I’m com-ing home. I’ll trust Thy love, be-lieve Thy word; Lord I’m com-ing home. My soul is sick, My heart is sore; Now I’m com-ing home. My strengtre-new, My hope re-store; Lord I’m com-ing home. Com-ing home Com-ing home ne-ver more to roam; O-pen wide Thine arms of love, Lord, I’m com-ing home Lord I come Lord I come Now I’m com-ing home Lord I come yes I come Lord I’m com-ing home Oe ___________________ Ne-ver more to roam Aah¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬___________________ Lord I’m com-ing home

 

Vertaling

Ik heb wan-de-rood ver weg van God; Nu kom ik naar huis. De paden van de zonde te lang die ik heb betreden; Heer, ik kom naar huis. Ik ben de zonde beu en Heer stervend; Nu kom ik naar huis. Ik zal Uw liefde vertrouwen, laat Uw woord zijn; Heer, ik kom naar huis. Mijn ziel is ziek, mijn hart is pijnlijk; Nu kom ik naar huis. Mijn strengtre-nieuw, mijn hoop opnieuw op te slaan; Heer, ik kom naar huis. Thuiskomen Thuis nergens meer om rond te dwalen; O-pen wijd Uw armen van liefde, Heer, ik kom naar huis Heer, ik kom Heer, ik kom. Nu kom ik naar huis Heer, ik kom ja ik kom, Heer, ik kom naar huis Oe ___________________ Nog meer te dwalen Aah¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ ___________________ Heer, ik kom naar huis