Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donny hathaway Songtekst: love love love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donny hathaway - love love love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love love love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donny hathaway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donny hathaway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love love love .

Origineel

Love love love why'd you take so long to come to me aww baby Love love yo love tell me where you hiding from me All the time Each time I try to find someone to take your place It was all in vain, no their lips were never quite the same aww baby When I was kiss someone new deep inside I was missing you [Chorus:] Aww baby you make me fall in love with you Now I don't know just what I'm gonna do Aww honey I looked out into empty space and all I saw was your Sweet face Love love love you can't imagine what you did to me aww baby And love love your love every time you smile it goes Through me all the time Day by day I'm falling more in love with you And that's no lie, cross my heart and honey I hope to die 'cause I'm not trying to mislead ya believe me girl I really need ya [Chorus: x2]

 

Vertaling

Love love why'd you take so long to come to me aww baby Love love yo love vertel me waar je je voor me verstopt de hele tijd Elke keer als ik iemand probeer te vinden om je plaats in te nemen Het was allemaal tevergeefs, nee hun lippen waren nooit helemaal hetzelfde aww baby When I was kiss someone new deep inside I was missing you [refrein:] Aww baby you make me fall in love with you Now I don't know just what I'm gonna do Aww schatje ik keek in de lege ruimte en alles wat ik zag was jouw Lief gezichtje Love love love je kan je niet voorstellen wat je met me gedaan hebt aww baby En hou van hou van je liefde elke keer als je lacht gaat het door me heen de hele tijd Dag na dag word ik meer verliefd op je And that's no lie, cross my heart and honey I hope to die 'cause I'm not trying to mislead ya believe me girl I really need ya [Refrein: x2]