Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donny hathaway Songtekst: someday we'll all be free [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donny hathaway - someday we'll all be free [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someday we'll all be free [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donny hathaway! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donny hathaway en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someday we'll all be free [#] .

Origineel

Hang on to the world as it spins around Just don't let the spin get you down Things are moving fast Hold on tight and you will last Keep your self respect, your manly pride Get yourself in gear Keep your stride Never mind your fears Brighter days will soon be here Take it from me, someday we'll all be free, yeah Keep on walking tall Hold your head up high Lay your dreams right up to the sky Sing your greatest song And you'll keep going, going on Take it from me, someday we'll all be free Hey, just wait and see, some day we'll all be free, yeah Take it from me, someday we'll all be free It won't be long, take it from me, someday we'll all be free Take it from me, take it from me, take it from me

 

Vertaling

Hou je vast aan de wereld als hij ronddraait Laat de draai je niet naar beneden halen Dingen gaan snel Hou je stevig vast en je houdt het vol Hou je zelfrespect, je mannelijke trots Zet jezelf in versnelling Hou je pas Let niet op je angsten Vrolijkere dagen zullen snel komen Neem het van mij aan, op een dag zullen we allemaal vrij zijn, ja Blijf hoog lopen Hou je hoofd hoog Leg je dromen recht in de lucht Sing your greatest song And you'll keep going, going on Neem het van mij aan, op een dag zullen we allemaal vrij zijn Hé, wacht maar af, op een dag zullen we allemaal vrij zijn, ja Neem het van mij aan, op een dag zullen we allemaal vrij zijn Het zal niet lang meer duren, neem het van mij aan, op een dag zullen we allemaal vrij zijn Neem het van me aan, neem het van me aan, neem het van me aan