Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donny osmond Songtekst: this guy s in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donny osmond - this guy s in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this guy s in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donny osmond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donny osmond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this guy s in love .

Origineel

You see this guy, this guy's in love with you Yes I'm in love who looks at you the way I do When you smile I can tell it know each other very well How can I show you I'm glad I got to know you 'cause I've heard some talk they say you think I'm fine This guy's in love and what I'd do to make you mine Tell me now is it so don't let me be the last to know My hands are shakin' don't let my heart keep breaking 'cause I need your love, I want your love Say you're in love and you'll be my guy, if not I'll just die Tell me now is it so don't let me be the last to know My hands are shakin' don't let my heart keep breaking 'cause I need your love, I want your love Say you're in love and you'll be my girl, if not I'll just die

 

Vertaling

Zie je deze man, deze man is verliefd op je Ja, ik ben verliefd op wie naar je kijkt zoals ik dat doe Als je lacht kan ik zeggen dat we elkaar goed kennen Hoe kan ik je laten zien dat ik blij ben dat ik je heb leren kennen? Ik heb wat gepraat gehoord dat ze zeggen dat je denkt dat ik goed ben Deze man is verliefd en wat ik zou doen om je de mijne te maken Zeg me nu is het zo laat me niet de laatste zijn die het weet Mijn handen trillen, laat mijn hart niet breken, want I need your love, I want your love Zeg dat je verliefd bent en je zult mijn man zijn, zo niet dan zal ik gewoon sterven Zeg me nu is het zo laat me niet de laatste zijn die het weet My hands are shakin' don't let my heart keep breaking 'cause I need your love, I want your love Zeg dat je verliefd bent en dat je mijn meisje bent, zo niet dan sterf ik