Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donots Songtekst: at 23 the worker song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donots - at 23 the worker song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van at 23 the worker song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals at 23 the worker song .

Origineel

Sick of dancing to somebody else song Although I know the moves, the rhythm feels all wrong Breathe out while I waiting (at 23) Reach out for something sedating (to set me free) At 9 in the morning everything still out of tune Teenage dreams at 23 will drop dead in the afternoon Breathe out while I waiting (at 23) Reach out for something sedating (to set me free) Don ask me what you ought to do Can help it, I don have a clue Don ask me - you know it true Don ask me what you ought to do Can help it, I don have a clue It seems like they all know what best for you (What best for you) "Cease to resist, giving my good-bye" Sometimes life a drag But wel have oureback Wee all superstars And this ain the curtain call

 

Vertaling

Ziek van dansen op het lied van iemand anders Hoewel ik de bewegingen ken, voelt het ritme helemaal verkeerd Adem uit terwijl ik wacht (om 23 uur) Reik naar iets kalmerends (om me vrij te maken) Om 9 uur 's ochtends is alles nog vals Tienerdromen om 23 uur zullen in de middag doodvallen Adem uit terwijl ik wacht (om 23 uur) Reik naar iets kalmerends (om me vrij te maken) Vraag me niet wat je moet doen Kan het helpen, ik heb geen idee Vraag me niet - je weet dat het waar is Vraag me niet wat je moet doen Kan het helpen, ik heb geen idee Het lijkt erop dat ze allemaal weten wat het beste voor jou is (Wat is het beste voor jou) "Houd op met weerstand bieden, afscheid nemen" Soms is het leven een sleur Maar we hebben wel terug Wee alle supersterren En dit is een gordijnoproep