Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donots Songtekst: lady luck

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donots - lady luck ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lady luck? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lady luck .

Origineel

I swear there were times When I felt a little more at ease Had a better sense of humour And I had a strong belief I guess I am a realist But tend to be a pessimist Ever since the very day she left me It easy to lose all your Faith in humanity Why don you switch on the TV In case you don believe me? The world is going down the drain Somebody must be to blame Cause everybody slowly going crazy And I wanna know who shot lady luck Tell me, who shot lady luck that day Tonight I drink to all my friends Abandon ships, this is the end Everybody a potential killer I guess I know who shot lady I know who shot lady luck that day

 

Vertaling

Ik zweer dat er tijden waren Toen ik me wat meer op mijn gemak voelde Had een beter gevoel voor humor En ik had een sterk geloof Ik denk dat ik een realist ben Maar neig een pessimist te zijn Sinds de dag dat ze me verliet Het is gemakkelijk om al je te verliezen Vertrouwen in de mensheid Waarom zet je de tv niet aan? Als je me niet gelooft? De wereld zakt weg Iemand moet de schuld hebben Omdat iedereen langzaam gek wordt En ik wil weten wie geluk heeft geschoten Vertel me, die die dag geluk heeft geschoten Vanavond drink ik aan al mijn vrienden Verlaat schepen, dit is het einde Iedereen een potentiële moordenaar Ik denk dat ik weet wie dame heeft neergeschoten Ik weet wie die dag geluk heeft geschoten