Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donots Songtekst: oh yeah oh yeah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donots - oh yeah oh yeah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh yeah oh yeah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh yeah oh yeah .

Origineel

I wanna take you for a ride Need my best friend by my side Anywhere feels quite alright To sing our songs into the night Sometimes I need to break free There a voice inside of me Sometimes I need to forget Tonight I gonna drain my head (Oh yeah oh yeah) Il have my coffin with sugar and milk And a body bag made out of silk This body looking for cheap thrills Get my kicks until it kills I wanna burst like dynamite I wanna get burnt by the city lights Need the guitars amplified Let the wine drink me tonight Sometimes we need to break free A voice inside of you and me Sometimes we need to forget Tonight wee gonna drain our heads There ain no doubt about it - oh no! I can live without it - oh yeah! There ain no doubt about it - oh no! Hell yeah!

 

Vertaling

Ik wil een ritje met je maken Ik heb mijn beste vriend aan mijn zijde nodig Overal voelt best goed Om onze liedjes de nacht in te zingen Soms moet ik ontsnappen Er zit een stem in mij Soms moet ik het vergeten Vanavond laat ik mijn hoofd leeglopen (Oh ja oh ja) Ik heb mijn kist met suiker en melk En een lijkzak van zijde Dit lichaam zoekt goedkope spanning Haal mijn kicks tot het doodt Ik wil barsten als dynamiet Ik wil verbrand worden door de stadslichten Ik heb de gitaren versterkt Laat de wijn me vanavond drinken Soms moeten we ontsnappen Een stem in jou en mij Soms moeten we het vergeten Vanavond gaan we onze hoofden leegmaken Er is geen twijfel over mogelijk - oh nee! Ik kan zonder leven - oh ja! Er is geen twijfel over mogelijk - oh nee! Hell yeah!