Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donots Songtekst: private angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donots - private angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van private angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals private angel .

Origineel

youe heaven sent they clipped your wings could you hear me calling when you were falling? so lift my head from the concrete bed and take me higher cause i can stand this hell anymore anymore youe my private angel youe my private angel take me home catch my fall youe my private angel rescue me and i am blessed cause youe a mess i can confide in confess all my sins so clean my veins from the poison stains and take me away cause i don want to stay anymore e closer to me all good angels go to hell

 

Vertaling

je hemel gestuurd ze hebben je vleugels geknipt kon je me horen bellen toen je viel? dus til mijn hoofd op van het betonnen bed en breng me hoger want ik kan dit verdragen hel meer meer je bent mijn privé-engel je bent mijn privé-engel breng me naar huis vang mijn val je bent mijn privé-engel Red mij en ik ben gezegend want je bent een puinhoop ik kan in vertrouwen nemen belijd al mijn zonden dus maak mijn aderen schoon van de gifvlekken en haal me weg want ik wil het niet blijf niet meer e dichter bij mij alle goede engelen gaan naar de hel