Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: donovan leitch Songtekst: the entertaining of a shy girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: donovan leitch - the entertaining of a shy girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the entertaining of a shy girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van donovan leitch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van donovan leitch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the entertaining of a shy girl .

Origineel

From the album the hurdy gurdy man I'll sing you a song, Paint you a painting, Dance you a dance While you're waiting. What shall it be, Chocolate or soda ? I'm having tea, Do speak louder. Are you hungry ? Brown bread and treacle, Apple maybe ? I've a tree full. What do you know ? What can you tell me ? Something to show Or to sell me. Ah, here he's coming now, I'll say cheerio. Someone to meet And she's waiting so I'll go.

 

Vertaling

Van het album the hurdy gurdy man Ik zal een liedje voor je zingen, Schilder je een schilderij, Dans je een dans Terwijl je wacht. Wat zal het zijn, Chocolade of frisdrank? Ik wil thee, Spreek luider. Heb je honger? Bruin brood en stroop, Appel misschien? Ik heb een boom vol. Wat weet je ? Wat kun je me vertellen? Iets om te laten zien Of om me te verkopen. Ah, daar komt hij, Ik zeg cheerio. Iemand om te ontmoeten En ze wacht, dus ik zal gaan.