Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dopetrackz Songtekst: like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dopetrackz - like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dopetrackz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dopetrackz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like me .

Origineel

I'm just sayin' live your mothafckin' life you got to get your mothafckin' hustle understand n.i.g.g.a.z is gonna hate you regardless get that out of your head that fantasy world where n.i.g.g.a.z ain't hatin' on you you got to be grateful you need haterz what the fck is you complainin' about what the fck do you think a haterz job is? to fckin' hate so let them mothafcka's do they Got damn job what the fck is you complainin' bout ladies if you got 14 women hatin' on you you need to figure out how the fck to get to 16 before the summer get here (crowd cheers) I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck that's why you wanna fight me? you hear my rap song you should recite me I do this for the haterz like you that don't like me they don't like me they don't like me you think I give a fck you should get like me he don't like me she don't like me I don't give a fck cuz I like me They say I think I'm the sht I tell em' damn right nine years deep sht ain't happen overnight to rappin' on the porch to rappin' on tours now they pay that lucci to see Dopetrackz Shakur in the contour thuggin' with my dawg Jizzle you think we give a fck? nah! not even a little get with the program we came to run sht If you ain't heard bruh miss me with that dumb sht I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck that's why you wanna fight me? you hear my rap song you should recite me I do this for the haterz like you that don't like me they don't like me they don't like me you think I give a fck you should get like me he don't like me she don't like me I don't give a fck cuz I like me I never ever cared when n.i.g.g.a.z say that they don't like me yappin' in my back but they wish they we're just like me scary scary dude man that n.i.g.g.a won't come fight me let em' see the check when I stomp em' with my Nike's I focus on my work and the many sacrifices always strivin' for perfection though n.i.g.g.a.z come with deception the hatin' and disrespectin' which part are you just forgettin'? I don't give a fck cuz I like Me I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck that's why you wanna fight me? you hear my rap song you should recite me I do this for the haterz like you that don't like me they don't like me they don't like me you think I give a fck you should get like me he don't like me she don't like me I don't give a fck cuz I like me

 

Vertaling

Ik zeg alleen maar, leef je mothafckin' life je moet je mothafckin 'hustle begrijp dat n.i.g.g.a.z je hoe dan ook zal haten. zet dat uit uit je hoofd. die fantasiewereld waar N.I.G.G.A.Z je niet haat. je moet dankbaar zijn you need haterz What the fck is you complainin' about what the fck do you denken dat een haterz job is? to fckin' hate So let them mothafcka's hun verdomde werk doen. what the fck is you aan het klagen. dames als je 14 vrouwen hebt hatin' on you je moet uitzoeken hoe de fck te krijgen tot 16 before the summer get here (crowd cheers) I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck dat is waarom je met me wilt vechten? You hear my rap song Je zou me moeten voordragen. I do this for the haterz zoals jij die me niet mag ze mogen me niet ze mogen me niet Denk je dat ik er iets om geef? Je zou zoals mij moeten worden. hij mag me niet zij mag me niet I don't give a fck cuz I like me Ze zeggen dat ik denk dat ik de sht ben I tell them' damn right negen jaar diep sht ain't happen overnight tot rappen op de veranda naar rappin' on tours Nu betalen ze die lucci om Dopetrackz Shakur te zien in de contour thuggin' met my dawg Jizzle. Denk je dat het ons iets kan schelen? Nee! Niet eens een beetje. Doe mee met het programma. We kwamen om sht te doen. Als je het nog niet gehoord hebt. mis me dan met die stomme shit. I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck That's why you wanna fight me? You hear my rap song Je zou me moeten voordragen. I do this for the haterz zoals jij die me niet mag ze mogen me niet they don't like me Denk je dat ik er iets om geef? Je zou zoals mij moeten worden. hij mag me niet zij mag me niet I don't give a fck cuz I like me Ik heb er nooit om gegeven als n.i.g.g.a.z zeggen dat ze me niet mogen yappin' in my back but they wish ze zijn net als ik scary scary dude man that n.i.g.g.a zal niet met me komen vechten let them' see the check when I stomp them' with my Nike's Ik concentreer me op mijn werk en de vele opofferingen altijd strevend naar perfectie hoewel n.i.g.g.a.z komen met misleiding the hatin' and disrespectin' Welk deel ben je gewoon vergeten? I don't give a fck cuz I like Me I don't give a fck if you don't like me yo btch on my dck that's why you wanna fight me? you hear my rap song Je zou me moeten voordragen. I do this for the haterz zoals jij die me niet mag they don't like me they don't like me Denk je dat ik er iets om geef? Je zou zoals mij moeten worden. hij mag me niet zij mag me niet I don't give a fck cuz I like me