Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doria roberts Songtekst: perfect

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doria roberts - perfect ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfect? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doria roberts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doria roberts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfect .

Origineel

Perfect Let's take a picture now I do not want to forget The way you look at me when everything is perfect A perfect memory of when things are so good And everything has worked out just the way we knew it would I bought a picture frame I made room on the wall I hold you close to my chest Because I've made room in my heart You ask me what I'm doing I say displaying our love I can see you when I'm awake and you're the one I'm dreaming of I love the sun when it shines I love the sky when it's blue I love the color green Because it reminds me of you I've been thinking about you all night A warm bed and a cozy fire You put you arms around me and lift my head And then you kiss me? [Repeat entire song]

 

Vertaling

Perfect Laten we nu een foto nemen. Ik wil niet vergeten De manier waarop je naar me kijkt als alles perfect is Een perfecte herinnering van wanneer alles zo goed is En alles is uitgekomen zoals we wisten dat het zou gaan Ik heb een fotolijst gekocht Ik heb ruimte gemaakt aan de muur Ik hou je dicht tegen mijn borst Omdat ik ruimte in mijn hart heb gemaakt Je vraagt me wat ik doe Ik zeg dat ik onze liefde laat zien Ik kan je zien als ik wakker ben en jij bent degene van wie ik droom Ik hou van de zon als ze schijnt I love the sky when it's blue Ik hou van de kleur groen Because it reminds me of you Ik heb de hele nacht aan je gedacht Een warm bed en een gezellig vuur Je slaat je armen om me heen en tilt m'n hoofd op. En dan kus je me? [Herhaal het hele lied]