Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dorian Songtekst: la tormenta de arena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dorian - la tormenta de arena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la tormenta de arena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dorian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dorian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la tormenta de arena .

Origineel

Te he perdido entre la gente Te he adorado y te he odiado Y en el fondo sabes bien Que en los peores momentos Llevas dentro un ángel negro Que nos hunde a los dos Y cuando llega el nuevo día Me juras que cambiarías sí Pero vuelves a caer Te dolerá todo el cuerpo Me buscarás en el infierno Porque soy igual que tú Todo lo que siento por ti Sólo podría decirlo así Para viajar a otros planetas Por corrientes circulares Te di una cápsula especial Pero ahora tú cabeza Es una tormenta de arena Y cada noche una espiral Y cuando llega el nuevo día Me juras que cambiarías sí Pero vuelves a caer Te dolerá todo el cuerpo Me buscarás en el infierno Porque soy igual que tú Todo lo que siento por ti Sólo podría decirlo así Todo lo que siento por ti Sólo sabría decirlo así Todo lo que siento por ti Sólo podría decirlo así Todo lo que siento por ti Sólo sabría decirlo así Todo lo que siento por ti Sólo podría decirlo así

 

Vertaling

Ik ben je kwijtgeraakt in de menigte Ik heb je aanbeden en ik heb je gehaat En diep van binnen weet je heel goed Dat in de slechtste momenten Je draagt in je een zwarte engel Dat doet ons beiden zinken En wanneer de nieuwe dag aanbreekt Je zweert me dat je zou veranderen ja Maar je valt weer Je zult overal in je lichaam pijn hebben. Je zult me zoeken in de hel Want ik ben net als jij Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen Om naar andere planeten te reizen Door cirkelvormige stromingen Ik gaf je een speciale capsule Maar nu je hoofd Is een zandstorm En elke nacht een spiraal En wanneer de nieuwe dag aanbreekt Je zweert me dat je zult veranderen ja Maar je valt weer Je zult overal in je lichaam pijn hebben. Je zult me zoeken in de hel Want ik ben net als jij Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen Alles wat ik voor je voel Ik kon het alleen maar zo zeggen