Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doris day Songtekst: love me or leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doris day - love me or leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me or leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doris day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doris day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me or leave me .

Origineel

This affair is killin' me I can't stand uncertainly Tell me now I've got to know Whether you want me to stay or to go Love me or leave me Or let me be lonely You won't believe me, I love you only I'd rather be lonely Then happy with someone else You might find the night time The right time for kissin' But night time is my time For just reminiscin' Regrettin' instead of forgettin' With somebody else There'll be no one Unless that someone is you I intend to be independently blue I want your love But I don't want to borrow To have it today to give it back tomorrow For your love is my love There's no love for nobody else

 

Vertaling

Deze affaire is dodelijk voor me Ik kan niet tegen onzekerheid Zeg me nu dat ik moet weten Of je wilt dat ik blijf of ga Hou van me of verlaat me Of laat me eenzaam zijn Je zult me niet geloven, ik hou alleen van jou Ik ben liever eenzaam Dan gelukkig met iemand anders Misschien vind je de nacht De juiste tijd om te zoenen But night time is my time Om gewoon herinneringen op te halen Regrettin 'in plaats van forgettin' Met iemand anders There'll be no one Tenzij jij die iemand bent Ik ben van plan om onafhankelijk blauw te zijn Ik wil je liefde Maar ik wil het niet lenen Om het vandaag te hebben om het morgen terug te geven Want jouw liefde is mijn liefde Er is geen liefde voor niemand anders