Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doris day Songtekst: somebody loves me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doris day - somebody loves me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somebody loves me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doris day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doris day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somebody loves me .

Origineel

Somebody loves me, I wonder who I wonder who he can be Somebody loves me, I wish I knew Who can he be worries me For every boy who passes me, I shout 'Hey, maybe' You were meant to be my loving baby, baby, oh Somebody loves me, I wonder who Maybe it's you For every boy who passes me, I shout 'Hey, maybe' You were meant to be my loving baby, baby Somebody loves me, I wonder who Maybe, it's Baby, it's Maybe, baby, that somebody is you

 

Vertaling

Iemand houdt van me, ik vraag me af wie Ik vraag me af wie hij kan zijn Iemand houdt van me, ik wou dat ik het wist Wie kan hij zijn maakt me ongerust Voor elke jongen die me passeert, roep ik 'Hé, misschien' Je was bedoeld om mijn liefhebbende baby te zijn, baby, oh Iemand houdt van me, ik vraag me af wie Misschien ben jij het Voor elke jongen die me passeert, roep ik 'Hé, misschien Je was bedoeld om mijn liefhebbende baby te zijn, baby Iemand houdt van me, ik vraag me af wie Misschien, is het Baby, it's Misschien, baby, ben jij dat