Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doris day Songtekst: the whole world is singing my song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doris day - the whole world is singing my song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the whole world is singing my song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doris day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doris day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the whole world is singing my song .

Origineel

The whole world is singing my song But I sing it only to you The whole world is humming along I love you, I love you, I do You put my dreams to music I learned how a song could start I gave the world the music But I gave you my heart The whole world is singing my song But I'll always sing it to you

 

Vertaling

De hele wereld zingt mijn lied Maar ik zing het alleen voor jou De hele wereld neuriet mee Ik hou van je, ik hou van je, echt waar Jij zet mijn dromen op muziek Ik leerde hoe een lied kan beginnen Ik gaf de wereld de muziek Maar ik gaf jou mijn hart De hele wereld zingt mijn lied Maar ik zal het altijd voor jou zingen