Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doris day Songtekst: where are you now that i need you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doris day - where are you now that i need you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where are you now that i need you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doris day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doris day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where are you now that i need you .

Origineel

Where are you, now that I want you Now that I want you so badly I could cry Where are you, where did fate lead you Funny how I dreamed you'd still be standin' by I had you at my beck and call I called you anytime at all I guess I took too much for granted I never thought I'd lie awake and sigh Where are you, now that I need you Now that I love you so madly I could die I had you at my beck and call I called you anytime at all I guess I took too much for granted I never thought I'd lie awake and sigh Where are you, now that I need you Now that I love you so madly I could die Where are you, baby, now that I need you So madly that I could die

 

Vertaling

Waar ben je, nu ik je wil Nu ik je zo graag wil dat ik kan huilen Waar ben je, waar heeft het lot je heen geleid Grappig hoe ik droomde dat je er nog zou zijn Ik had je op mijn wenken bediend Ik belde je wanneer ik maar wilde Ik denk dat ik te veel voor lief nam Ik had nooit gedacht dat ik wakker zou liggen en zou zuchten Waar ben je, nu ik je nodig heb Nu ik zo gek op je ben dat ik zou kunnen sterven I had you at my beck and call Ik belde je wanneer ik maar wilde Ik denk dat ik te veel voor lief nam Ik had nooit gedacht dat ik wakker zou liggen en zou zuchten Waar ben je, nu ik je nodig heb Nu ik zo gek op je ben dat ik zou kunnen sterven Waar ben je, schat, nu ik je nodig heb Zo gek dat ik zou kunnen sterven