Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dorival caymmi Songtekst: vamos falar de tereza

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dorival caymmi - vamos falar de tereza ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vamos falar de tereza? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dorival caymmi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dorival caymmi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vamos falar de tereza .

Origineel

Para saber de Tereza, meu bem. Pergunte primeiro a mim. Tudo que sei de Tereza, meu bem. Conto tim tim por tim tim. Gosto de tudo que é fruta. Cheiro de tudo que é flor. Mato molhado por fora, por dentro,. Graça, carinho e amor. Para saber de Tereza, meu bem. Pergunte primeiro a mim. Tudo que sei de Tereza, meu bem. Conto tim tim por tim tim. E quer saber de uma coisa?. Para dizer com franquesa. De um ditado que dizia. Que beleza não põe mesa. Eu não sou o inventor. Para falar de beleza. Para saber de Tereza. Só mesmo o nosso Senhor

 

Vertaling

Om over Tereza te weten, mijn liefste. Vraag het me eerst. Alles wat ik weet over Tereza, mijn lieveling. Ik vertel het je in de tijd. Ik hou van alle fruit. Ik ruik alles wat een bloem is. Natte struik aan de buitenkant, aan de binnenkant. Genade, genegenheid en liefde. Om over Tereza te weten, mijn liefste. Vraag het me eerst. Alles wat ik weet over Tereza, mijn lieveling. Ik zal je er alles over vertellen. En wil je iets weten? Om het maar ronduit te zeggen. Er is een gezegde. Schoonheid dekt de tafel niet. Ik ben niet de uitvinder. Om over schoonheid te praten. Om meer over Tereza te weten te komen. Alleen onze Heer zelf