Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dose of adolescence Songtekst: you can t triple stamp a double stamp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dose of adolescence - you can t triple stamp a double stamp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can t triple stamp a double stamp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dose of adolescence! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dose of adolescence en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can t triple stamp a double stamp .

Origineel

If you don't believe in me I don't blame you But I must warn you I'm like a bull once you get me Going I'm hard to tame dude And I don't want to hear about what you used to do Put it on the table I'm ready willing and able (and able) I told you when the floor drops I'm on my way to the next stop to the next stop (as the floor drops down) My faith has me on the rise to the top It's been a foot race from start to finish If you want it you better get it Ain't nobody trying to give it And I don't want to hear about what you used to do Put it on the table I'm ready willing and able (and able) I told you when the floor drops I'm on my way to the next stop to the next stop (as the floor drops down) My faith has me on the rise to the top I told you when the floor drops I'm on my way to the next stop (we'll never stop) My faith has me on the rise to the top To the top I told you when the floor drops I'm on my way to the next stop to the next stop (as the floor drops down) My faith has me on the rise to the top I told you when the floor drops I'm on my way to the next stop to the next stop (as the floor drops down) My faith has me on the rise to the top

 

Vertaling

Als je niet in me gelooft Ik neem het je niet kwalijk Maar ik moet je waarschuwen Ik ben net een stier als je me eenmaal hebt Ik ga moeilijk man temmen En ik wil niet horen wat je vroeger deed Leg het op de tafel Ik ben bereid en in staat (en in staat) Ik heb je verteld wanneer de vloer valt Ik ben onderweg naar de volgende halte naar de volgende halte (als de vloer naar beneden valt) Door mijn geloof stijg ik naar de top Het was van begin tot eind een voetrace Als je het wilt, kun je het maar beter krijgen Niemand probeert het te geven En ik wil niet horen wat je vroeger deed Leg het op de tafel Ik ben bereid en in staat (en in staat) Ik heb je verteld wanneer de vloer valt Ik ben onderweg naar de volgende halte naar de volgende halte (als de vloer naar beneden valt) Door mijn geloof stijg ik naar de top Ik heb je verteld wanneer de vloer valt Ik ben onderweg naar de volgende halte (we zullen nooit stoppen) Door mijn geloof stijg ik naar de top Naar de top Ik heb je verteld wanneer de vloer valt Ik ben onderweg naar de volgende halte naar de volgende halte (als de vloer naar beneden valt) Door mijn geloof stijg ik naar de top Ik heb je verteld wanneer de vloer valt Ik ben onderweg naar de volgende halte naar de volgende halte (als de vloer naar beneden valt) Door mijn geloof stijg ik naar de top