Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dottie west Songtekst: yonder comes a train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dottie west - yonder comes a train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yonder comes a train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dottie west! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dottie west en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yonder comes a train .

Origineel

A lonesome whistle sails through the pines And finds me crying on my pillow I wipe the tears and raise up my head I hear a forest call up low Listen yonder comes a train Mama, is that the one he's on The only thing that keeps me goin' is Knowin' he's coming back home And yonder comes a train I broke his heart and he got on a train And told me come back anytime Hope that I must have heard that old lonesome whistle At least ten thousand times Listen yonder comes a train Mama, is that the one he's on The only thing that keeps me goin' is Knowin' he's coming back home And yonder comes a train

 

Vertaling

Een eenzaam gefluit zeilt door de dennen en vindt me huilend op mijn kussen Ik veeg de tranen weg en hef mijn hoofd op Ik hoor het bos laag roepen Luister, ginds komt een trein Mama, is dat de trein waar hij in zit? Het enige dat me op de been houdt is weten dat hij terug naar huis komt En daar komt een trein Ik brak zijn hart en hij stapte op de trein And told me come back anytime Ik hoop dat ik die oude eenzame fluit gehoord heb. Minstens tienduizend keer Luister, ginds komt een trein Mama, is dat de trein waar hij in zit? Het enige dat me op de been houdt is weten dat hij terug naar huis komt En ginds komt een trein