Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: double suica Songtekst: devils ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: double suica - devils ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devils ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van double suica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van double suica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devils ball .

Origineel

It`s autumn in my heart again. Hell in my soul. I'm looking for a place to go. Where all my devils won't have a ball. I take my head high above the clouds. Off the ground and far away from doubts. Where the world below looks pale. And where the right way is just a narrow trail

 

Vertaling

Het is weer herfst in mijn hart. De hel in mijn ziel. Ik ben op zoek naar een plek om heen te gaan. Waar al mijn duivels geen bal te zoeken hebben. Ik neem mijn hoofd hoog boven de wolken. Van de grond en ver weg van twijfels. Waar de wereld beneden bleek ziet. En waar de juiste weg slechts een smal spoor is