Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: double you Songtekst: run to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: double you - run to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van double you! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van double you en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run to me .

Origineel

You gotta run to me Uuh can't you see You gotta run to me I always thought you were my friend I never knew that this could end I'm still thinking about you Now and it's hard to find your way I never wanted to let you go You gotta run to me Uuh can't you see You gotta run to me Uuh can't you see You gotta run to me I never needed anyone but you Once again just let me be Your precious Baby So there she goes my girl She's playing like a fool But now we have to say goodbye Some dem a fall ina out of love When your body get not it's like a blessing frame above An di qyai a make you crazy cause keep couscious cool ca You love di qyai you wah show her you tool You better free up free up with body and soul You better give her your loving wad a kinda control And roll and roll an roll and make her feel right And make her die in your arms tonight I never needed anyone but you Once again just let me be

 

Vertaling

Je moet naar me toe rennen Uuh kan je het niet zien Je moet naar me toe rennen Ik dacht altijd dat je mijn vriend was. Ik heb nooit geweten dat dit kon eindigen Ik denk nog steeds aan je Nu en het is moeilijk om je weg te vinden Ik heb je nooit willen laten gaan Je moet naar me toe rennen Uuh kan je het niet zien Je moet naar me toe rennen Uuh zie je het niet Je moet naar me toe rennen Ik heb nooit iemand anders nodig gehad dan jou Laat me weer gewoon zijn Je kostbare baby Dus daar gaat ze mijn meisje Ze speelt als een dwaas Maar nu moeten we afscheid nemen Some dem a fall ina out of love Wanneer je lichaam niet wordt, is het als een zegening van boven An di qyai a make you crazy cause keep couscious cool ca Als je van Qyai houdt, laat je haar je gereedschap zien. Je kunt je beter vrijmaken met lichaam en ziel Je kunt haar beter je liefdevolle wad een soort controle geven En rol en rol en rol en laat haar zich goed voelen En laat haar sterven in je armen vanavond Ik heb nooit iemand anders nodig dan jou Laat me nog een keer gewoon zijn