Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doug anthony all stars Songtekst: gilbert and sullivan 2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doug anthony all stars - gilbert and sullivan 2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gilbert and sullivan 2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doug anthony all stars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doug anthony all stars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gilbert and sullivan 2 .

Origineel

If you want to know who we are If you want to know who we are We are gentlemen from Japan We are gentlemen from Japan Shall I babysit for your sister Gwen? I shall run round here house naked and try on her underwear Oh! Have I said something wrong again? Shall I babysit for your sister Gwen? Will you let me be your cocker-spaniel pup? Punish me for disobedience, rub my nose in "it" You can treat me rough (rough rough) Oh! let me be your cocker-spaniel pup? OR Push bamboo shoots up my arse Beat me with piping while you wear a latex mask I'm so shy I dare not ask Will you push bamboo shoots up my arse?

 

Vertaling

Als je wilt weten wie we zijn Als u wilt weten wie we zijn Wij zijn heren uit Japan Wij zijn heren uit Japan Zal ik babysitten voor je zus Gwen? Ik zal hier naakt rondrennen en haar ondergoed passen. Oh! Heb ik weer iets verkeerd gezegd? Zal ik babysitten voor je zus Gwen? Laat je me je cocker-spaniel pup zijn? Straf me voor ongehoorzaamheid, wrijf mijn neus er maar in Je mag me ruw behandelen (rough rough) Oh! Laat je me je cocker-spaniel pup zijn? OF Duw bamboescheuten in mijn kont Sla me met pijpen terwijl je een latex masker draagt Ik ben zo verlegen dat ik het niet durf te vragen Wil je bamboescheuten in mijn kont duwen?