Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doug ferony Songtekst: moonlight becomes you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doug ferony - moonlight becomes you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moonlight becomes you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doug ferony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doug ferony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moonlight becomes you .

Origineel

Moonlight becomes you, it goes with your hair You certainly know the right thing to wear Moonlight becomes you, I'm thrilled at the sight And I could get so romantic tonight You're all dressed up to go dreaming Now don't tell me I'm wrong And what a night to go dreaming Mind if I tag along If I say I love you I want you to know It's not just because there's moonlight Although, moonlight becomes you so You're all dressed up to go dreaming Now don't tell me I'm wrong And what a night to go dreaming Mind if I tag along If I say I love you I want you to know It's not just because there's moonlight Although, moonlight becomes you so

 

Vertaling

Maanlicht wordt je, het gaat met je haar Je weet zeker het juiste te dragen Maanlicht wordt jou, ik ben opgewonden bij het zien En ik zou zo romantisch kunnen worden vanavond Je bent helemaal gekleed om te gaan dromen Zeg me nu niet dat ik het mis heb En wat een nacht om te gaan dromen Vind je het erg als ik meega Als ik zeg dat ik van je hou wil ik dat je weet Het is niet alleen omdat er maanlicht is Hoewel, maanlicht staat je zo Je bent helemaal gekleed om te gaan dromen Zeg me nu niet dat ik het mis heb En wat een nacht om te gaan dromen Vind je het erg als ik meega Als ik zeg dat ik van je hou wil ik dat je weet Het is niet alleen omdat er maanlicht is Hoewel, maanlicht staat je zo