Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dove cameron Songtekst: better in stereo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dove cameron - better in stereo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better in stereo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dove cameron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dove cameron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better in stereo .

Origineel

A sweet harmony or solo If we could just agree We would go major league When you say, yeah, I say When you say, stop All I wanna do is go, go, go You the other half of me The half I'll never be The half that drives me crazy You the better half of me The half I'll always need We both know We're better in stereo You say, it's wrong, I say, it's right You say, it's black, I say, "It's white You take left, and I take right But at the end of the day we both know We're better You the other half of me The half I'll never be The half that drives me crazy You the better half of me The half I'll always need We both know We're better in stereo We're better in stereo Better in stereo Better in stereo Better in stereo Better in stereo Better in stereo

 

Vertaling

Een zoete harmonie of solo Als we het eens konden worden We would go major league When you say, yeah, I say When you say, stop All I wanna do is go, go, go Jij de andere helft van mij De helft die ik nooit zal zijn De helft die me gek maakt Jij bent de betere helft van mij De helft die ik altijd nodig zal hebben We weten allebei We zijn beter in stereo Jij zegt, het is fout, ik zeg, het is goed Jij zegt, het is zwart, ik zeg, het is wit Jij neemt links, en ik neem rechts Maar aan het eind van de dag weten we allebei dat we beter zijn You the other half of me De helft die ik nooit zal zijn De helft die me gek maakt Jij bent de betere helft van mij De helft die ik altijd nodig zal hebben We weten allebei We zijn beter in stereo We zijn beter in stereo Beter in stereo Beter in stereo Beter in stereo Beter in stereo Beter in stereo