Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dover Songtekst: devil came to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dover - devil came to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devil came to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dover! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dover en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devil came to me .

Origineel

Devil came to me And he said: I Know what you need Devil came to me And he said you just follow me This is the end but I'm not surprised You will burn in hell Do you know why? Devil came to me And he said: I Know what you need Devil came to me And he said: you belong to me This is the end but I'm not surprised You will burn in hell Do you know why? I lied for you, I lied for you I lied for you, I lied for you The moon was red and night became my friend But the stars were evil And they said: like you were The moon was red and night became my friend But the stars were evil And they said: hey, like you were This is just the end You will burn in hell tell us if you're scared Devil came to me And he said: I know what you need Devil came to me And he said: what you need it's me This is the end but I'm not surprised You will burn in hell Do you know why? The moon was red and night became my friend But the stars were evil And they said: hey, like you were This is just the end You will burn in hell tell us if you're scared Everybody say now I will take the lessons That I forgot to learn at school And they go like: everybody say you deserve What you get But oh! no, I didn't mean to hurt I lied for you, I lied for you I lied for you, I lied for you The moon was red and night became my friend But the stars were evil And they said: like you were The moon was red and night became my friend But the stars were evil And they said: hey, like you were this is just the end You will burn in hell tell us if you're scared

 

Vertaling

Duivel kwam naar me toe En hij zei: Ik weet wat je nodig hebt De duivel kwam naar me toe En hij zei: Volg me gewoon Dit is het einde, maar ik ben niet verbaasd. Je zal branden in de hel. Weet je waarom? De duivel kwam naar me toe. En hij zei: Ik weet wat je nodig hebt. De duivel kwam naar me toe. En hij zei: Je hoort bij mij. Dit is het einde, maar ik ben niet verbaasd Je zal branden in de hel. Weet je waarom? Ik heb voor je gelogen, ik heb voor je gelogen. Ik heb voor je gelogen, ik heb voor je gelogen. De maan was rood en de nacht werd mijn vriend Maar de sterren waren slecht En ze zeiden: zoals jij was De maan was rood en de nacht werd mijn vriend Maar de sterren waren slecht En ze zeiden: hé, zoals jij was Dit is slechts het einde. Je zult branden in de hel vertel ons als je bang bent Duivel kwam naar me toe En hij zei: Ik weet wat je nodig hebt. De duivel kwam naar me toe En hij zei: wat je nodig hebt dat ben ik. Dit is het einde, maar ik ben niet verbaasd Je zal branden in de hel. Weet je waarom? De maan was rood en de nacht werd mijn vriend. Maar de sterren waren slecht. En ze zeiden: hé, zoals jij was Dit is slechts het einde. Je zult branden in de hel, vertel ons als je bang bent. Iedereen zegt nu zal ik de lessen nemen Die ik vergat te leren op school En ze gaan zo: iedereen zegt dat je verdient wat je krijgt. Maar oh! nee, ik wilde je geen pijn doen Ik loog voor jou, ik loog voor jou Ik loog voor jou, ik loog voor jou De maan was rood en de nacht werd mijn vriend Maar de sterren waren slecht En ze zeiden: zoals jij was De maan was rood en de nacht werd mijn vriend Maar de sterren waren slecht En ze zeiden: hé, zoals jij was, dit is het einde. Je zult branden in de hel vertel ons als je bang bent