Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doves Songtekst: almost forgot myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doves - almost forgot myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van almost forgot myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals almost forgot myself .

Origineel

So close, you waste it again, I know, some how, I lost myself, Again, Your making me high again, I almost forgot myself again, This was so high it kills me again, Today. So close, yet you rest again Ah no, so high Found ourselves, oh, oh Then will be high, again I almost forgot myself again Its gets you so high, it kills again. I almost forgot myself again, I almost forgot myself again, It eating me losing again, Again, again.

 

Vertaling

Zo dichtbij, je verspilt het weer, Ik weet het, op een of andere manier, Ik verloor mezelf, Opnieuw, Je maakt me weer high, Ik was mezelf bijna weer vergeten, Dit was zo high dat het me weer doodde, Vandaag. Zo dichtbij, toch rust je weer Ah nee, zo hoog Gevonden onszelf, oh, oh Dan zal hoog zijn, opnieuw Ik vergat mezelf bijna weer Het krijgt je zo hoog, het doodt weer. Ik was mezelf bijna weer vergeten, Ik vergat mezelf bijna weer, Het eet me weer verliezen, Opnieuw, opnieuw.