Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doves Songtekst: soa e

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doves - soa e ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soa e? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soa e .

Origineel

Ruego al tiempo aquel momento en que mi mundo se paraba entre tus labios solo para revivir deretirme una vez mas Mirando tus ojos negros tengo ganas de ser aire y me respires para siempre pues no tengo nada que perder. Y todo el tiempo estoy pensando en ti en el brillo del sol, en un rincn del cielo todo el tiempo estoy pensando en ti en el eco del mar que retumba en tus ojos soe, , si te soe y todo el tiempo estoy pensando en ti en el brillo del sol, y una mirada tuia soe, si te soe

 

Vertaling

Ik bid tot de tijd voor dat moment toen mijn wereld stopte tussen jouw lippen gewoon om te herbeleven Ik heb lang op je gewacht. Ik kijk in je zwarte ogen Ik wil lucht zijn en je ademt me voor altijd Want ik heb niets te verliezen En al die tijd denk ik aan jou In de helderheid van de zon, in een hoekje van de hemel De hele tijd denk ik aan jou In de echo van de zee die weerklinkt in je ogen Ik denk aan je, ja ik denk aan je En al die tijd denk ik aan jou in de gloed van de zon, en een blik van jou soe, si te soe