Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: doves Songtekst: winter hill (instrumental)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: doves - winter hill (instrumental) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van winter hill (instrumental)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van doves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van doves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals winter hill (instrumental) .

Origineel

Wherever you go You will be with me And when you'll talk You'll be talking to me But your secret world As we walk on by With the sky full of birds And the dusk go approaching Climb the long grassy track To the top of Winter Hill Climb the real rocky track I'll see you back on Winter Hill Wherever you go You will return safe And when you will walk You'll be walking with me But if comes the day You meet someone new You will be wth them But I'll be thinking of you Climb the long grassy track To the top of Winter Hill Stay with me see so far At the top I'll see you back I'll see you back on Winter Hill Where she traveled far Yeah we stayed apart But she crashed alone On Winter Hill Climb the long grassy track to the top I can't turn back Climb the real rocky track To the top of Winter Hill I'll see you back on Winter Hill

 

Vertaling

Waar je ook gaat Je zult bij me zijn En als je praat zal je met mij praten Maar je geheime wereld Als we voorbij lopen Met de lucht vol vogels En de schemering nadert Klimmen we over het lange graspad Naar de top van Winter Hill Klimmen we het echte rotspad op Ik zie je terug op Winter Hill Waar je ook heengaat Je zult veilig terugkeren En als je gaat lopen zul je met mij meelopen Maar als de dag komt dat je iemand nieuw ontmoet zal je bij hen zijn Maar ik zal aan je denken Klim het lange graspad op Naar de top van Winter Hill Blijf bij me tot ver Op de top zie ik je terug Ik zie je terug op Winter Hill Where she traveled far Yeah we stayed apart But she crashed alone Op Winter Hill Klim het lange graspad op naar de top Ik kan niet meer terug Klim het echte rotsachtige pad op Naar de top van Winter Hill Ik zie je terug op Winter Hill